Vihreä puolue

Liberalismiwikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Vihreä puolue on äärivasemmistolaisen Ville Rantasen julkisuustemppu, joka ei liity Vihreään liittoon. Rantasen mukaan puolueessa on parikymmentä ihmistä.

Puolueen tavoitteita ovat energiankulutuksen pudottaminen 10 - 20 %:iin sekä kapitalismista ja talouskasvusta luopuminen[1].

"Puolue" aikoo osallistua kuntavaaleihin muttei eduskuntavaaleihin[2].

Puolue hyväksyy kaikenlaisen väkivallan ja uskoo epätieteellisen esoteeriseen holismiin.

Puolueen nosti julkisuuteen Uutispäivä Demari 11.11.2009.

Puolueen ohjelma

Puolueen ohjelma korostaa marxilaista sosialismia ja ekoterroria. Kaikki sota ja terrori on oikeutettua, jos se tavoittelee vihreyttä. Ihmisoikeudet ja eläintenkin oikeudet lakkautetaan ja tilalle tulee totalitaristinen komentopolitiikka. Oikeudet korvataan tarpeilla ja niistäkään yksilöt eivät saa itse päättää. Taloudessa kapitalismi ja omistusoikeudet siis lakkautetaan, tilalle tarvittaessa "vihreä NEP" ja ainakin kulutustason jyrkkä lasku. Uskonnonvapaus koskee niitä uskontoja, jotka edesauttavat syväekologisia tavoitteita.

Puolueen mielestä samanhenkisiä järjestöjä ovat mm. Earth Liberation Front (ELF), Greenpeace, Maan Ystävät, Eläinten vapautusrintama (ALF/EVR), Oikeutta eläimille, Animal Rights Militia, Bougainvillen vallankumouksellinen armeija (BRA), Dark Harvest Commando, Vaihtoehtoliike Itu, Ekologinen puolue, LLP (Luonnonlain puolue eli joogalentäjät, joka oli erään ryhmittymän rahantekoväline).

http://vapaasana.net/huomioita/2009/11/radikaalivihre%C3%A4-vihre%C3%A4-puolue-haluaa-kaikenlaista-v%C3%A4kivaltaa-ja-k%C3%B6yhtymist%C3%A4-sek%C3%A4-l

Viitteet