Liberalismiwiki:Tietoja

Liberalismiwikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Materiaalin lisensointi

Kaikki tavallisten artikkelien tekstit wikissä julkaistaan ilman tekijänoikeusvaatimuksia eli public domainissa. Tekstin kopioinnille, muokkaamiselle tai uudelleenlevittämiselle kaupallisessa tai ei-kaupallisessa mielessä ei aseteta mitään rajoituksia, mutta toivottavaa olisi, että tällöin mainitaan lähde esimerkiksi linkittämällä kyseiseen wikin sivuun.

Kuvien kohdalla tekijänoikeustiedot saattavat vaihdella tapauskohtaisesti, joten lisenssi on tarkistettava erikseen kuvan tietosivulta. Lisenssinä saattaa olla esimerkiksi public domain tai jokin GPL-lisenssi.

Yksityisyydensuoja

Jos ainoastaan luet wikin sivuja, sinusta ei kerätä enempää tietoja kuin mitä WWW-sivujen palvelinten lokitiedostot yleensä keräävät.

Jos muokkaat wikiä, julkaiset kaikkien nähtäville jokaisen sanan, jonka lähetät sivulle. Ohjelmiston muokkaushistoria säilyttää kaikki tiedot muokkauksista käyttäjätunnuksineen, joten oleta, että tekstisi säilyy hyvinkin pitkän ajan. Muokkaaminen edellyttää varmistetun sähköpostiosoitteen antamista. Osoitteita ei anneta eteenpäin kolmansille osapuolille, paitsi jos a) palvelimen ylläpito edellyttää sitä, tai b) sivuston ylläpito siirtyy kokonaan kolmannelle osapuolelle.

Vastuuvapaus

Liberalismiwiki ei takaa wikissä olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan wikissä, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki wikistä löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen. Kukaan Liberalismiwikin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Liberalismiwikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo sinun tai Liberalismiwikin välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on melko vapaa oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Liberalismiwikistä, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Yhteystiedot

Ylläpidon sähköposti: info@liberalismi.net

Jos haluat jättää viestin julkisesti, niin wikin kahvihuone on oiva paikka.